Vacanze invernali

Zimske počitnice na Makekovem

Ne samo pozimi je bio kmetija Makek in njena okolica prava mala nostalgična počitniška oaza. Enkrat obdani s snežno oddejo, se naš dom spremeni v raj za male zimske vrgolije. Doživite tudi Vi bele Jezerske vrhove Kamniško- Savinjskih Alp in se odpravite skozi našo nežno dolino, gozdove in poti naproti Vašim novim zimskim doživetjem. Vabljeni torej, da odkrijete čar tega pravljično lepega letnega časa.

 

Krplajnje & turno smučanje

Z mačkom na smučeh ali krpljami na nogah je naša dolina prijetna izkušnja za vse športne ljubitelje bele narave. Odkrijte tudi Vi Jezerske planine, pristne gorske domačije, se naužijte lepe panorame, čistega in energije polnega gorskega zraka, ter se po belih poteh pripeljite nazaj za toplo krušno peč.

 

Tek na smučeh

Da zima ni namenejna samo počitku za toplo krušno pečjo, temveč vas prav zunaj na hladnem čakajo nepopisna občutja v kombinaciji s telesno aktivnostjo je tek na smučeh vzoren dokaz enega najlepših športnih izumov. Na Vas v vasi čakajo dobro pripravljene tekaške prog v dolžini 20 km, ki se rastezajo od doline pa vse do ostenja Ravenske Podkočne. Tu pride vaš krvni obtok v pogon in presenečeni boste, kako hitro se da izboljšati Vašo kondicijo in Vaše dobro počutje.

 

Drsanje

Za vse romantike ledu, umetniških zavojev in lebdeja v zraku tukaj je- Jezerski led ! Ravno prav trden, ravno prav gladek, na romantičnem jezeru ali poelg na umetnem drsališču, občutek na ledu je vedno enkraten. Vljudno vabljeni na kraj dobre volje, kjer postane spolzko. Toda ravno to pričara na Vaš obraz ta lepi nasmeh !

 

Otroci in kmetija v zimskem času

Ne glede ali svoje inžinerske ambicije želite ovekovečiti z elegantnim snežnim gradom ali simpatičnim iglujem, se ovekovečiti kot angelj v snegu ali pa natrenirati Vašo točnost v metanju kep, pri čemer zadostna razsodnsot ni odveč, saj se kot živa tarča vsakdo vendarle nerad identificira. Kar koli Vam že pride na pamet vaša fantazija na snegu nima meja. In to trdi tudi snežni mož !

Vabljeni torej k nam na sneg, zimske radosti vas čakajo zgolj korak pred našo domačo hišo in do koder seže pogled. Da zima ni nalašč samo za našo gospodinjo, ki pridno testira peko slastnih slovenskih potic, in s tem vzdržuje našo raven krvnega sladkorja, vedo tudi naše živali, ki se v tem času veselijo tolpote in zavetja domačega hleva. In mi in naši gostje jih v tem času radi razvajamo s krmljenjem, čiščenjem, božanjem in pozornostjo ali…

 

Jahanjem

Mi in naši konji Vas radi vzamamo s seboj v belo idilo. Zaprite oči, prepustite se občutkom in doživite pesem snega pod konjskimi kopiti. Torej hitro na konja, da se prepričate koliko več veselja Vam to naredi.

Una vacanza sostenibile anche nelle nostre camere

Makek – Panorama

Lasciatevi sedurre dalle nostre camere più grandi e più belle con la vista sulle Alpi...

Sapere di più
Makek – Ovest

Camere accoglienti chi vi ispirano con stile e comfort in una posizione tranquilla...

Sapere di più
Makek Alpine

Camere esclusive con fascino che si adattano per I ospiti con la coscienza...

Sapere di più
CONTATTO

Le Vacanze per il benessere con wellness esterno nelle montagne Slovene

Passate una settimana in coppia o con la famiglia in nostro carino villaggio alpino.

Per es. nelle nostre camere
famigliari ecosostenibili a
EUR 1.505,00
per settimana

Sapere di più

Visitatori Commenti

Fattoria biologica Makek !

Oasi tranquilla per rialssarsi e godere nelle Alpi slovene.

Informazioni

Siamo aperti tutto l’anno! | Nel cuore delle Alpi di Kamnik e delle Caravanche | Altitudine 960 m
Temperature invernali dai -5°C ai +10°C | Temperature estive dai 18°C ai 30°C
Parliamo: inglese, tedesco, italiano, francese