Kosila in praznovanja na Makekovem

OKUSITE DOMAČNOST POD VRHOVI KAMNIŠKO-SAVINJSKIH ALP !

Doživite tudi Vi pristen podeželjski ambient stare Koroške kmetije, in očarajte Vaše povabljene goste z okusno hrano iz neokrnjene narave, spektakularno panoramo in nepopisno tišino naše okolice, v gorski idili 960 m nad morjem.

Na ekološki kmetiji Makek, Vam po predhodni rezervaciji, pripravimo poskušnjo naših hišnih specialitet ali domače kosilo sestavljeno iz zdrave biološke hrane pridelane v srcu Kamniško Savinjskih Alp.

Naše domače jedi iz ekološke pridelave, pripravimo izključno sveže za v naprej znanega naročnika.
Ker je v teh pogojih naša ponudba nekoliko omejena, se Vam zahvaljujemo za razumevanje, da vsem Vašim željam žal ne moremo ustreči. Potrudili pa se bomo, da boste od nas odšli navdušeni in se še rajši vračali.

Ker k nam prihajate tudi, da ohranjate izročilo in pristnost našega okolja, ko okušate naše lokalne in zdrave jedi, ki so del naše kulture in so pridelane, vzrejene in pripravljene s spoštovanjem do narave, živali in človeka, se Vam ob tej priliki za Vašo zvestobo in zaupanje prav lepo zahvaljujemo.

Do sedemindvajset gostov lahko sprejmemo na nedeljska kosila, poročna kosila, druge osebne in priložnostne praznike kot so krsti, obhajila, birme, poslovna kosila ali na praznovanje obletnic, rojstnih dnevov in abrahamov, okroglih obletnic, poslovnih dogodkov in ostalih priložnosti.

 

Vabimo Vas, da tudi Vi okusite posebnosti naše kulinarike BIO jagnjetine in BIO konjetine iz ekološke visokogorske reje, ki ju odlikujeta vrhunska kvaliteta, tradicionalna priprava ter odlične prehrambne in zdravilne lastnosti teh dveh nemastnih mesnih vrst, ki sta v svetu kot najbolj zdravi in najbolj aromatični vrsti mesa, zanesljivo zavzeli mesto gurmanskih delikates in s katerimi smo navdušili resnično vse naše obiskovalce.

Pustite se razvajati ob naših domačih dobrotah in posebnostih naše kuhinje, kot je edinstven hišni jabolčni sok iz starih visokodebelnih jablan slovenskih sort, nepozabni žrebičkov carpaccio, prava domača perutninska juha s nežnimi knedelčki, slastna jagenčkova pečenka, domači krompirček z zelišči iz vrta ter naše domače sladice, za katere naši gostje porečejo, da jih tako drugje več ne delajo. 
K našim jedem postrežemo kruh iz lastne peke.

Naj Vas očarajo slovenske domače jedi visokogorske kmetije Makek.

Naša edinstvena lokacija, prisrčen ambient ter naše okusne jedi bodo Vašemu izletu ali praznovanju dala vzdušje in zadovoljstvo, ki Vam bo ostalo v lepem spominu.

Vaš termin za kosilo lahko rezervirate na telefonski številki 04 087 49 74 oziroma preko povezave Rezervacija kosila na kmetiji Makek,  ki ga lahko tudi podarite kot darilo vašim prijateljem.

Najmanše število gostov, ki jih sprejmemo je 8 oseb. Za vsako kosilo je obvezna predhodna rezervacija.


Vabljeni v naš hram domače hrane in kulturnega izročila !

 

Nastanitev v sobah

Soba MAKEK JUG

Pustite se očarati s sobami
gospodarjev naših prednikov...

preberite več
Soba MAKEK ZAHOD

Te sobe vas zapeljejo s svojo
velikostjo ter šarmom...

preberite več
Soba MAKEK STANDARD

So sobe v večini s pogledom na
Kamniško- Savinjske Alpe in nebesn ...

preberite več
POVPRAŠEVANJE

Nedeljsko kosilo 960m nad morjem

Komentarji strank

Ekološka turisticna kmetija Makek!

Vaš kraj za počitnice v hribih, domače kosilo ali praznovanje.

Informacije

Odprto po predhodnem naročilu | Okolje Kamniško - Savinjskih Alp in Karavank | Nadmorska višina 960 m
Zimske temperature od -20°C do +10°C | Poletne temperature od 18°C do 30°C
Govorimo: angleško, nemško, italijansko, francosko in hrvaško.